ΑΕΚ: Οι νικητές το πανηγύρισαν με σκόρερ Σιμάνσκι και MVP Χατζηεμμανουήλ!

ΑΕΚ: Οι νικητές το πανηγύρισαν με σκόρερ Σιμάνσκι και MVP Χατζηεμμανουήλ!
Photo Credits: INTIME

Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ είχε... ένταση και μίνι διτέρματα

Η ΑΕΚ σήμερα το απόγευμα δούλεψε ξανά με αρκετή ένταση στο κομμάτι της πίεσης στον αντίπαλο και πως θα φεύγει η μπάλα σωστά από την άμυνα.

Ο Ματίας Αλμέιδα χώρισε την ομάδα σε γκρουπ και έτσι δούλεψαν όλοι και σε μικρά παιχνίδια, αλλά και σε ειδική άσκηση για την άμυνα. Εκεί κυκλοφορούσε η μπάλα από τα ακραία μπακ, στα στόπερ, από τα στόπερ στα χαφ και από εκεί πάλι στα στόπερ με υπομονή για να φύγει στα άκρα, αλλά απαίτηση από τον Αλμέιδα για ταχύτητα και ακρίβεια.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν πέρασαν από όλες τις θέσεις και ο μόνος… κανονικός σχηματισμός ήταν Μήτογλου-Λάτσι στα στόπερ, Ρότα δεξιά, Μιτάι αριστερά και Γιόνσον-Μουστακόπουλος στον άξονα.

Ο Αλμέιδα χρονομετρούσε όλες τις ομάδες με την ομάδα του Μάνταλου και του Τζαβέλλα να κερδίζουν στο… νήμα αυτή του Λιβάι Γκαρσία. Εν συνέχεια έγινε και μίνι δίτερμα με 7άδες. Όλοι έπαιξαν με όλους και νικήτρια αναδείχθηκε αυτή των: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Xατζισαφί, Αλμπάνη, Σιμάνσκι, Μισελέν και Λιβάι Γκαρσία. Σκόραραν οι Μαχαίρας (2), Κοσίδης (1), Αλμπάνης (1) και ο Σιμάνσκι το νικητήριο για την ομάδα που το πανηγύρισε έξαλλα έχοντας MVP τον Χατζηεμμανουήλ με καλές αποκρούσεις.

Στο δίτερμα έπαιξε και ο Θεοχάρης, ενώ ο Αθανασιάδης έκανε όλη την προπόνηση μόνος του με τον Ρόα.

Στο τέλος της προπόνηση ο Αλμέιδα έπαιζε… άμυνα δυάδες επιθετικών, με σέντρες από τα άκρα σε πιο χαλαρό τέμπο. Με τον Αργεντίνο να κόβει αρκετά και τον Μάνταλο να ψάχνει το γκολ με κάθε τρόπο απέναντι στον προπονητή του. Για το φινάλε Αλμέιδα και Σαρίφ, έκαναν διαγωνισμό στα φάουλ και Μάνταλος-Τσούμπερ στις εκτελέσεις πέναλτι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X