«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ράιτ - Η Αντάλιασπορ το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ράιτ - Η Αντάλιασπορ το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Χάτζι Ράιτ, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Αμερικανό επιθετικό, Χάτζι Ράιτ κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο 24χρονος άσος έκανε σπουδαία σεζόν στην Τουρκία, φορώντας της φανέλα της Αντάλιασπορ, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Σεντέρισκε, με τους Τούρκους ωστόσο να τονίζουν ότι η ομάδα της Αττάλειας παραμένει στην πολ ποζίσιον.

Ο Ράιτ έπαιξε συνολικά 2.025 αγωνιστικά λεπτά. Μέτρησε 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Τουρκίας έχοντας 15 γκολ και δύο ασίστ. Και αυτά ενώ την προηγούμενη σεζόν στη Δανία ήταν και πάλι άκρως αποδοτικός με 13 γκολ και δύο ασίστ σε 37 ματς και 2.328 λεπτά.

Οι Τούρκοι, λοιπόν, ισχυρίζονται πως η ΑΕΚ, η Χαλ, η Σπέτσια και η Αντάλιασπορ προσπαθούν να πάρουν τον παίκτη με την τελευταία να είναι, βάσει των όσων αναφέρουν, το απόλυτο φαβορί.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης που είναι γεννημένος στις 27 Μαρτίου του 1998, κατέχει την αμερικανική υπηκοότητα έχοντας καταγωγή από Λιβερία και Γκάνα.

Είναι τρεις φορές διεθνής με τις ΗΠΑ με ένα γκολ, ενώ έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών. Το πρώτο του γκολ με την Ανδρών, μάλιστα, το σημείωσε την 1η Ιουνίου του 2022, όπου οι ΗΠΑ επικράτησαν σε φιλικό με 3-0 του Μαρόκου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X