ΠΑΣ: Τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

ΠΑΣ: Τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τίμησε τον Οικονουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχτηκε και μία τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και του κ. Χριστοβασίλη.

Κατά την διάρκεια της πλακέτας, ο κ. Βήτας υπενθύμισε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ότι μαζί με τον κ. Χριστοβασίλη τον είχαν επισκεφθεί τον Μάιο του 2009 στο Φανάρι και τότε του είχαν κάνει ένα ασυνήθιστο δώρο, μία φανέλα με τις υπογραφές των παικτών, ενώ τον είχαν ανακηρύξει και επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα ο κ. Βήτας αστειευόμενος του είπε ότι από εκείνη την ημέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει να βγει Ευρώπη, υπονοώντας ότι οι ευχές του Πατριάρχη έπαιξαν κι αυτές τον ρόλο τους στο ποδοσφαιρικό θαύμα της ομάδας.

Ο Πατριάρχης εκτίμησε ιδιαίτερα τη συμβολική αυτή κίνηση και τη θεώρησε ευχάριστη έκπληξη! Μάλιστα ζήτησε να έχει και μια 2η φανέλα της ομάδας, η οποία θα του αποσταλεί άμεσα στο ξενοδοχείο που διαμένει.

Ο κ. Βήτας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb για το θέμα αυτό με τη σχετική φωτογραφία:

«Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καλωσόρισε στα Γιάννινα, τον επίτιμο πρόεδρο του και Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ Βαρθολομαίο! Με επιθυμία του ιδιοκτήτη Γιώργου Χριστοβασιλη».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X