Η Premier League «σνομπάρει» τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές

Ισοπαλία - δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι ανάμεσα σε Λίβερπουλ (1-1) και Τότεναμ (VIDEO)

Οι ποδοσφαριστές που ακόμα δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19, δυσκολεύονται ακόμα και να βρουν ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Telegraph αναφέρει ότι οι σύλλογοι φοβούνται την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Στη Serie A και τη Ligue 1 οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 έγιναν υποχρεωτικοί για τους ποδοσφαιριστές.

Από τη μεριά της η Τσέλσι, γνωστοποίησε ότι οι Ν’Γκολο Καντέ και Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στη pre-season στις ΗΠΑ. Αυτό συμβαίνει λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού που υπάρχει στη χώρα.

Οι αυστηροί κανόνες των Ηνωμένων Πολιτειών βάζουν «στοπ» σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως, να εισέλθουν στη χώρα.

Υπάρχει μια γενική συμφωνία ανάμεσα στους συλλόγους. Ενώ θα μπορούσαν να υπογράψουν έναν ανεμβολίαστο παίκτη, τα επιπλέον προβλήματα που συνεπάγονται με μια τέτοια κίνηση τους βάζουν σε δεύτερες σκέψεις.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ποδοσφαίρου, σε περίπτωση αύξησης των κρουσμάτων, οι ανεμβολίαστοι παίκτες δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Επιπλέον, ελλοχεύεται ο κίνδυνος να τους στερηθεί η ευκαιρία να φύγουν στα διαλείμματα στη μέση της σεζόν

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X