Σύγχυση στα κόκκινα media με Σκάρπα: «Δεν έχει σημασία που υπέγραψε...»

Σύγχυση στα κόκκινα media με Σκάρπα: «Δεν έχει σημασία που υπέγραψε...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μεγαλύτερα βραζιλιάνικα δίκτυα έγραψαν χθες πως ο Σκάρπα υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ προκαλώντας παγωμάρα στον Ολυμπιακό και στο σύνολο των media που ελέγχει: «Λάθος έκαναν, στον Ολυμπιακό θα παίξει από Γενάρη».

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε με την υπόθεση Σκάρπα καθώς ο Βραζιλιάνος φερόταν να συζητούσε δυο μήνες αλλά η «Globo» και η βραζιλιάνικη έκδοση του «ESPN» παρουσίαζαν χθες ότι υπέγραψε στη Νότιγχαμ!

Τις πρώτες ώρες η είδηση προκάλεσε… σοκ στον Πειραιά, και στη συνέχεια δειλά δειλά εμφανίστηκαν οι πρώτες αντιδράσεις: «Δεν έχει σημασία που υπέγραψε, σημασία έχει που θα παίζει και ο Σκάρπα θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού», έγραψαν στα ρεπορτάζ.

Μέσα στη γενικότερη σύγχυση από την παραπληροφόρηση που υπέστη ο κόσμος το προηγούμενο διάστημα, υπήρξαν χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα ότι «οι Βραζιλιάνοι έκαναν λάθος και ο παίκτης θα είναι του Ολυμπιακού» ενώ άλλα media ανέφεραν ότι «όπως και να έχει ο Σκάρπα θα παίξει στον Ολυμπιακό. Έστω και δανεικός»…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X