Πρόβλημα ανάμεσα σε Ντε Γιονγκ και Μπαρτσελόνα

Ντε Γιονγκ
Photo Credits: INTIME

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ επιστρέφει στη Βαρκελώνη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστικά και κρίσιμα θα είναι τα επόμενα 24ωρα για το μέλλον του Φρένκι ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός χαφ επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα(10/7). Είχε πάρει επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεών του με τους «οράνιε».

Σύμφωνα με τη «Marca» λοιπόν ο παίκτης με τη καταλανική διοίκηση έχουν προγραμματίσει συνάντηση. Αντικείμενο της συζήτησης είναι η δυσαρέσκεια του παίκτη για τους χειρισμούς της ομάδας με τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο παίκτης ισχυρίζεται ότι η διαρροή του θέματος έγινε από τη «Μπάρτσα», ώστε να τον πιέσουν να φύγει. Επιπλέον, ο νεαρός χαφ θα ζητήσει από τη διοίκηση του κλαμπ να πουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα θα ζητήσει «ψαλίδι» στις αποδοχές του. Για τη νέα σεζόν αναμένεται να πάρει 21 εκατ. ευρώ και τη μεθεπόμενη 28 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, το κλαμπ του χρωστά περίπου 17 εκατ. ευρώ

Εφόσον, ο ίδιος δεν αποδεχθεί αυτή την πρόταση, θα του ανακοινωθεί η πρόθεση να πωληθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία βρίσκονται σε… τρίμηνη διαπραγμάτευση ώστε και να μπουν έσοδα στα ταμεία, αλλά και να φύγει αυτό το δυσθεώρητο συμβόλαιο από το μισθολόγιο της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Ο ίδιος ο Φρένκι ντε Γιονγκ φέρεται να διαφωνεί και με τις δύο εναλλακτικές που θα του προταθούν, αφού θέλει να μείνει στο «Καμπ Νόου» καθώς μόλις αγόρασε νέο σπίτι και είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τη μέλλουσα σύζυγό του στη Βαρκελώνη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X