Το πρόβλημα υγείας που είχε ο Χάντσον-Οντόι, τον ταλαιπώρησε πολύ

Επέστρεψε στην δράση μετά τον Απρίλιο ο Χάντσουμ-Οντόι
Photo Credits: INTIME

Ο Χάντσον-Οντόι έχασε τους τελευταίους δύο μήνες της προηγούμενης σεζόν λόγω ενός νευρολογικού προβλήματος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι έχασε τους τελευταίους δύο μήνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε με την Τσέλσι εξαιτίας τραυματισμού. Το τελευταίο του παιχνίδι το έπαιξε στις 2 Μαρτίου στο παιχνίδι κόντρα στην Λούτον.

Ωστόσο, ο 21χρονος εξτρέμ αποκάλυψε πως ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο απλός, αλλά αρκετά ασυνήθιστος: «Ήταν περίεργος. Είχα ένα πρόβλημα με ένα νεύρο στην πλάτη μου, το οποίο πήγαινε μέχρι το κάτω μέρος του σώματός μου. Ήταν δύσκολο να ελέγξω τους μύες μου. Δεν είχα δύναμη στα πόδια μου. Προσπαθούσα να πασάρω την μπάλα στα δέκα μέτρα, αλλά δεν είχα την δύναμη να το κάνω. Το πρόβλημα ξεκίνησε με τον αχίλλειο τένοντά μου. Προσπαθούσα να τρέχω με άλλον τρόπο, αλλά επηρέαζε την πλάτη μου. Τώρα είμαι καλά».

Ο Άγγλος χαφ ανέφερε πως η πάθησή του ίσως σχετιζόταν με τον κορονοϊό: «Νομίζω πως ήταν και ένα από τα προβλήματα του post-covid, τον οποίο είχα τον Δεκέμβριο. Δεν το πίστευα, γιατί είχε περάσει αρκετός καιρός».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X