ΑΕΚ: Δεν είναι ο Φάλι, αυτό που θέλει ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Γύρισαν οι διεθνείς, γέμισε η προπόνηση στα Σπάτα - Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO
Photo Credits: INTIME

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, εξετάστηκε, αλλά δεν φαίνεται να ταιριάζει στο παιχνίδι του Αργεντινού τεχνικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ όλες τις τελευταίες μέρες, έχει ρίξει το μεταγραφικό της βάρος στην απόκτηση του ενός εκ των δυο κεντρικών αμυντικών, που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα.

Παράλληλα με τις περιπτώσεις που διαπραγματεύονται οι άνθρωποι της Ένωσης, πέφτουν στο “τραπέζι” και διάφορες προτάσεις για στόπερ. Μια εξ αυτών, είναι του Φάλι. Η περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού της Κάντιθ εξετάστηκε, καθώς πρόκειται για παίκτη με θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όμως σ’ αντίθεση μ’ ότι υποστηρίζει ο μάνατζερ του, η υπόθεση δεν είναι καθόλου προχωρημένη από την πλευρά της ΑΕΚ. Και αυτό, διότι ο Φάλι δεν έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σ’ αυτό που θέλει να παίξει ο Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός ψάχνει κάτι διαφορετικό από τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό. Κάτι που σημαίνει πως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, δεν πρόκειται να προχωρήσει. Πάντως η αλήθεια είναι πως επίσης με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, μοιάζει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X