Ο Τούχελ δεν θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προβληματισμός για το «βαρύ» συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τόμας Τούχελ δεν θέλει στην Τσέλσι τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φορ έχει ζητήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Επιπλέον δεν επέστρεψε στο Νησί για την έναρξη της προετοιμασίας. Ενώ δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στη περιοδεία της στη Μπανγκόνγκ, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Τα πρώτα κλαμπ που βγήκαν στη δημοσιότητα ως «μνηστήρες» ήταν η Τσέλσι, η Μπάγερν Μονάχου και η Νάπολι.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα οι «μπλε» απομακρύνονται από την υπόθεση για δύο λόγους. Πρώτον, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δεν θα ήθελαν να ενισχύσουν βασικό τους ανταγωνιστή. Δεύτερον, ο προπονητής του λονδρέζικου συλλόγου, Τόμας Τούχελ, βάζει «φρένο» στην όποια προσπάθεια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Γερμανός προπονητής δεν θέλει τον CR7 για να μην χαλάσουν οι ισσοροπίες στην ομάδα του. Ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, έχει διακαή πόθο να ντύσει τον Κριστιάνο στα «μπλε». Αλλά ο Αμερικανός έχει δώσει τα «κλειδιά» του κλαμπ στον προπονητή. Για αυτό και η ομάδα πραγματοποιεί την επιθυμία του Γερμανού τεχνικού, να αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X