Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Φάλι της Κάντιθ - Ενδεχόμενο απόκτησης και τρίτου στόπερ αν φύγει ο Τζαβέλλας

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Φάλι της Κάντιθ - Ενδεχόμενο απόκτησης και τρίτου στόπερ αν φύγει ο Τζαβέλλας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προσπαθεί τα τελευταία 24ωρα να κλείσει τουλάχιστον έναν κεντρικό αμυντικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία για να κλείσει τουλάχιστον έναν στόπερ με σκοπό αυτός να μπει στο αεροπλάνο της αποστολής που θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός Φάλι της Κάντιθ, ο οποίος είχε απασχολήσει την Ένωση και τον περασμένο Μάιο, προτάθηκε ξανά και ίσως είναι μία από τις επιλογές που εξετάζονται. Στα 28 χρόνια του είναι ένας πολύ aggressive αμυντικός που ταιριάζει στο προφίλ που ο Ματίας Αλμέιδα θέλει, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει γι’ αυτόν.

Σίγουρα πάντως είναι μία από τις περιπτώσεις που κοίταξε ξανά τις τελευταίες ώρες.

Η περίπτωση Τζαβέλλα

Επίσης, παρόλο που ακόμα η ΑΕΚ δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση έστω ενός εκ των δύο στόπερ που θα υπολογίζονται ως βασικοί την ερχόμενη σεζόν, είναι πολύ ζωντανό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση τριών κεντρικών αμυντικών. Και τούτο διότι, ο Γιώργος Τζαβέλλας εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο διεθνής αμυντικός δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για επιπλέον ένα έτος.

Θα περάσει από τις εξετάσεις του προπονητή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και ο Αλμέιδα θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν τελικά θα υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν ή αν θα μπει και εκείνος στην κατηγορία που ανήκουν άλλοι παίκτες της ομάδας που εξακολουθούν να έχουν συμβόλαιο μαζί της.

Το αν ο Τζαβέλλας θα βρεθεί τελικά στη λίστα των “κομμένων” (όπου εδώ και καιρό συγκαταλέγονται οι Τσιντώτας, Λε Ταλέκ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Μπακάκης, Ανσαριφάρντ) είναι κάτι που συνδέεται άρρηκτα με το προφίλ των δύο κεντρικών αμυντικών που θα αποκτηθούν για να είναι βασικοί και πόσο αυτοί θα μπορούν να ταιριάξουν με τον διεθνή Έλληνα στόπερ.

Θα εξαρτηθεί επίσης και από το τι ο προπονητής θα διαπιστώσει παρακολουθώντας από κοντά τους Μήτογλου, Λάτσι και Κορνέζο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στην Ολλανδία. Αν δηλαδή οι συγκεκριμένοι -κάποιος ή κάποιοι από αυτούς- θα κριθούν επαρκείς γι’ αυτά που ο Αργεντινός έχει στο μυαλό του.

Είναι δεδομένο ότι μέχρι το πρωί της Τρίτης (12/7) θα έχουν υπάρξει εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με όσα από την ομάδα διαρρέονται θα υπάρξει ένας καινούργιος στην αποστολή που θα αναχωρήσει με προορισμό το Άλκμααρ της Ολλανδίας, ή έστω θα τη συναντήσει εκεί ταξιδεύοντας στο μέρος που η ΑΕΚ θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X