Διαιτητής που θα σφυρίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αποκάλυψε ότι είναι γκέι!

Διαιτητής που θα σφυρίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αποκάλυψε ότι είναι γκέι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός ότι είναι γκέι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος διαιτητής, Ιγκόρ Μπενεβενούτο, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ένα από τα πιο γνωστά podcast της χώρας «In the closets of the dressing rooms».

Πρόκειται για τον πρώτο διαιτητή επιπέδου FIFA που παραδέχεται τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και αυτή η κίνησή του αποκτά πολύ μεγάλη σημασία από τη στιγμή που βρίσκεται μεταξύ των εκλεκτών της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, χώρα στην οποία η ομοφυλοφιλία θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Μάλιστα, η ηγεσία της χώρας εν όψει της άφιξης των φιλάθλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει πραγματοποιήσει συστάσεις ώστε να μην υπάρχουν συμπεριφορές που «μπορεί να προκαλέσουν».

«Το ποδόσφαιρο ήταν κάτι για “άντρες” και από νωρίς ήξερα ότι ήμουν γκέι. Δεν υπήρχε καλύτερο μέρος για να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου. Το να παίξω δεν ήταν μια μακροπρόθεσμη επιλογή, οπότε πήγα στον μόνο δυνατό δρόμο: έγινα διαιτητής.

Το να είμαι διαιτητής με φέρνει σε μια θέση ισχύος που χρειαζόμουν. Επέλεξα να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου; Ναι. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση να είμαι ο άρχοντας του αγώνα, μια φιγούρα αυθεντίας και αυτό σε κάνει αυτόματα άτομο δύναμης, γεμάτο αρρενωπότητα

«Υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά το 99,9% από αυτούς είναι στην… ντουλάπα.
Υπάρχουν διαιτητές, παίκτες, προπονητές, παντρεμένοι, με παιδιά, χωρισμένοι, άνθρωποι με διπλή ζωή… υπάρχουν τα πάντα… Υπάρχουμε και μας αξίζει το δικαίωμα να μιλάμε για αυτό, να ζούμε κανονικά», είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X