Τσέλσι: Έδιωξε τον ατζέντ του ο Ζίγιες

Εντείνονται οι επαφές Μίλαν-Τσέλσι για τον Ζιγιές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χακίμ Ζίγιες «απάλλαξε» τον ατζέντη του από τα καθήκοντα εκπροσώπησής του και παίρνει την τύχη του στα χέρια του.

Ο 29χρονος Μαροκινός φαίνεται πως δυσαρεστήθκε από την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα της μεταγραφής του από την Τσέλσι κι εκείνος που πλήρωσε το… γυαλί ήταν ο μάνατζέρ του. Ο λόγος για τον Μουσταφά Νακχλί, που ήταν ο άνθρωπος που τον πήγε από τον Άγιαξ στους Λονδρέζους.

Βλέποντας την Τσέλσι να διαπραγματεύεται τόσο για τον Στέρλινγκ τον οποίο φαίνεται να έχει κλείσει, όσο και για τον Ραφίνια, που αυτή τη στιγμή είναι πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα, καταλαβαίνει πως μαζί τους ήδη υπάρχοντες παίκτες που μπορεί να αγωνιστούν στο πλάι της επίθεσης, δημιουργείται μία «συμφόρηση» στις συγκεκριμένες θέσεις, από την οποία εκείνος που δεν έχει και την καλύτερη σχέση με τον Τούχελ δύσκολα θα βγει νικητής.

Έτσι, ο Χακίμ Ζίγιες επιθυμεί να φύγει από την Τσέλσι και βλέπει αρκετά ζεστά την περίπτωση της Μίλαν.

Το ποστ για την απόλυση του ατζέντη του:

«Έφτασα σ’ ένα σημείο της ζωής μου όπου αισθάνομαι πως ήρθε ο καιρός για μένα να πάρω τον έλεγχο του επαγγελματικού μου μέλλοντος. Θέλω οι διαπραγματεύσεις και οι αποφάσεις σχετικά με την καριέρα μου να γίνονται από μένα. Έτσι, στο μέλλον, η ομάδα μου κι εγώ, καθώς και οι νομικοί εκπρόσωποί μας, θα φροντίζουμε για την επαγγελματική πλευρά των πραγμάτων».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X