Μπέιλ: Πήρε την ντουντούκα και πανηγύρισε στο ντέρμπι του LA! (VIDEO)

Μπέιλ: Πήρε την ντουντούκα και πανηγύρισε στο ντέρμπι του LA! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε σημείο να μην τον ενδιαφέρει τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο και να κλείνει τα μάτια του σε στιγμές που βρισκόταν στον πάγκο, αν όχι στην εξέδρα.

Κατηγορήθηκε για αυτό, αλλά μάλλον ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε χάσει κάθε όρεξη για ποδόσφαιρο ως παίκτης των Μαδριλένων αφού δεν υπολογιζόταν από τον Κάρλο Αντσελότι, κάτι που φαίνεται ότι ξαναβρίσκει.

Ο Ουαλός σούπερ-σταρ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λος Άντζελες και στο πλαίσιο αυτό είδε από κοντά τις προσπάθειες της νέας του ομάδας στο ντέρμπι κόντρα στους Γκάλαξι, επικρατώντας 3-2.

Η υποδοχή που έλαβε ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν κάτι παραπάνω από καθηλωτική και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, πήρε ο ίδιος την ντουντούκα και προσπάθησε να τραγουδά συνθήματα για το Λος Άντζελες με τη βοήθεια των συμπαικτών του, μεταξύ των οποίων και ο Τζόρτζιο Κιελίνι, που ήταν στον πάγκο.

Δείτε βίντεο:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X