Η Μπάγερν δεν δέχεται δόσεις για τον Λεβαντόφσκι: Φοβάται χρεοκοπία της Μπαρτσελόνα!

Μπαρτσελόνα: Τα... σκάει για τον Λεβαντόφσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι της Μπάγερν ανησυχούν ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα… υπάρχει σε ένα-δύο χρόνια και ζητούν να λάβουν άμεσα όλο το ποσό για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εφόσον υπάρξει συμφωνία των δύο συλλόγων.

Οι Βαυαροί, βέβαια, είναι κατηγορηματικοί μέχρι τώρα ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να πουλήσουν τον Πολωνό επιθετικό και έχουν αρνηθεί κάθε προσφορά των Καταλανών λέγοντας ότι δεν ικανοποιούνται οικονομικά.

Από την άλλη και ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι πιέζει για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη και δεν αποκλείεται τελικά να υπάρξει συμφωνία.

Ωστόσο, ακόμα κι αν αυτό συμβεί φαίνεται πως οι άνθρωποι της Μπάγερν θέλουν όλο το ποσό της μεταγραφής να τους δοθεί με την υπογραφή της συμφωνίας και όχι σε δόσεις, όπως θέλουν οι Καταλανοί με δεδομένα και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι Βαυαροί δεν συναινούν σε κανέναν διακανονισμό καθώς φοβούνται για για την ικανότητα της Μπαρτσελόνα να είναι συνεπής στις πληρωμές μέχρι τέλους. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως στην Μπάγερν ανησυχούν πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην υπάρχει σε ένα με δύο χρόνια!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X