Μαρσέιγ: Προσπαθεί για το «μπαμ» με παίκτη της Μπαρτσελόνα

Μαρσέιγ: Προσπαθεί για το «μπαμ» με παίκτη της Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας τον Μέμφις Ντεπάι της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρσέιγ πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Ο Ιβάν Τούντορ αντικατέστησε τον Σαμπάολι. Λόγω της έλλειψης μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Αργεντίνος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «Μασσαλούς». Αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, Πάμπλο Λανγκόρια, φαίνεται πως θέλει να το αλλάξει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, με προεδρικό… διάταγμα, η Μαρσέιγ θέλει να αποκτήσει τον Μέμφις Ντεπάι. Ο 28χρονος Ολλανδός έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα το οποίο εκπνέει το 2023. Από τον καταλανικό σύλλογο, ο ποδοσφαιριτής έχει ήδη τοποθετηθεί στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Πάντως, ο Μέμφις έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Τσάβι με την απόδοση του. Ο προπονητής των «μπλαουγράνα» όμως έχει αφήσει τη διοίκηση και τον ποδοσφαιριστή, να αποφασίσουν οι ίδιοι για τη μελλοντική τους συνεργασία.

Ένα από τα θετικά της υπόθεσης, είναι οι καλές σχέσεις που έχει ο πρόεδρος του γαλλικού κλαμπ με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα. Οι σχέσεις αυτές δημιουργήθηκαν από τη περσινή μεταγραφή του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Υπάρχουν όμως και κάποια… εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Αφενός τον Ντεπάι τον «γλυκοκοιτάζουν» και άλλες ομάδες, όπως η Τότεναμ. Αφετέρου, ο Ντεπάι πριν πάει στην «Μπάρτσα» ήταν ο αρχηγός της Λυών. Η αντιπαλότητα που έχουν οι δύο γαλλικοί σύλλογοι είναι μεγάλη. Μια ενδεχόμενη μετακίνηση του ίσως θα δημιουργούσε μεγάλες αντιπαραθέσεις.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X