Τρομερός ο Ανγκόλα στη νίκη-πρόκριση της Κολομβίας (VIDEO)

Τρομερός ο Ανγκόλα στη νίκη-πρόκριση της Κολομβίας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπράιαν Ανγκόλα πήρε την Κολομβία από το… χέρι και με μια μεγάλη εμφάνιση την οδήγησε σε πολύ σημαντική νίκη με 104-98 επί της Βραζιλίας, στην παράταση, χαρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κολομβία ήθελε μόνο νίκη στην αναμέτρηση με την Βραζιλία, στο πλαίσιο του Β’ Ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Μορένο κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπράιαν Ανγκόλα.

Ο Κολομβιανός άσος μέτρησε 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6/17 σουτ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 τάπα σε 43 λεπτά αγώνα, πετυχαίνοντας παράλληλα και το πιο σημαντικό σουτ του αγώνα, που «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Κολομβία ανέβηκε στο 2-4 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διεκδικώντας ένα από τα επτά εισιτήρια που δίνουν στις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X