Απίθανο γκολ-φλιπεράκι στο MLS (VIDEO)

Απίθανο γκολ-φλιπεράκι στο MLS (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έναν απίστευτο τρόπο άνοιξαν το σκορ οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, απέναντι στην Σικάγο φάιρ, στο πρωτάθλημα του MLS, αφού μετά από αρκετές… καραμπόλες η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Αν αυτή η φάση γίνονται σε παιχνιδοκονσόλα θα οδηγούσε σε σπάσιμο μοχλού, όμως έγινε σε αγώνα για το πρωτάθλημα του MLS, με την μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι, την άμυνα να απομακρύνει ισάριθμες φορές και τελικά οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς να ανοίγουν το σκορ κόντρα στο Σικάγο.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Στο 47ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου το Σαν Χοσέ βρέθηκε στην επίθεση, ο Μοντέιρο επιχείρησε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Σικάγο να αποκρούει ασταθώς, με την μπάλα να φτάνει στον Γκρέγκους που την έστειλε στο δοκάρι, στην επαναφορά, ο Εσπινόζα, με… διπλή προσπάθεια έστειλε πάλι την μπάλα στο δοκάρι, για να έρθει ο Κικάνοβιτς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε παρακάτω το video:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X