Σάκκαρη: «Απογοητευτική ήττα, λάθος η τακτική»

Σάκκαρη: «Απογοητευτική ήττα, λάθος η τακτική»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ καλύτερη πορεία στο Λονδίνο περίμενε η Μαρία Σάκκαρη, οπότε ήταν φυσιολογικό να είναι λυπημένη μετά τον αποκλεισμό της από τον τέταρτο γύρο.

«Σίγουρα με δυσκόλεψε το slice, σε συνδυασμό με τον αέρα», είπε στο SDNA η 26χρονη Ελληνίδα. «Θεωρώ ότι άποψη τακτικής έπαιξα πολύ λάθος. Ακόμα είναι πολύ φρέσκο, δεν μπορώ να περιγράψω τι είναι το βασικό που με δυσκόλεψε, αλλά νομίζω ότι έπαιξα άσχημα. Ήταν κακή εμφάνιση, πολύ απογοητευτική ήττα».

Τι συνέβη στα χαμένα μπρέικ πόιντ, σετ πόιντ; «Έκανα κακές επιλογές, δεν έπαιξα με τον σωστό τρόπο, με την αποφασιστικότητα που έπρεπε. Είναι πολύ απογοητευτικό, διότι είναι ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα».

Ψυχολογικά, πάντως, η Μαρία ήταν σε καλή κατάσταση. «Πριν από τον αγώνα ήμουν πάρα πολύ σίγουρη, είχα πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, ήμουν πολύ ήρεμη. Δεν είχα θυμό, δεν είχα άγχος. Απλά δεν λειτούργησε τίποτα μέσα στο ματς. Θεωρώ ότι ήταν τελείως τακτικό το λάθος».

Το γεγονός ότι θα επιστρέψει στις 11 του μήνα στο Νο.3 μετριάζει τη στεναχώρια της; «Ναι… Το ότι θα είμαι τόσο ψηλά μου δίνει μεγάλο κίνητρο. Αν και νιώθω ότι έχω ξαναβρεί το κίνητρο, νιώθω ότι ξαναπατάω στα πόδια μου και ότι βρίσκω τον εαυτό μου. Πρέπει να γίνουν κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μου, αλλά πρώτα χρειάζομαι ξεκούραση. Θα κάνω ένα διάλειμμα, δεν ξέρω για πόσο διάστημα, θα πάω διακοπές. Δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμα, γιατί δεν περίμενα ότι θα ερχόταν τόσο γρήγορα. Από εκεί και πέρα έχω δηλώσει να παίξω στο Σαν Χοσέ και μετά σε Καναδά, Σινσινάτι, Νέα Υόρκη».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X