ΑΕΚ: Ξεκίνησε τον μήνα με Γιόνσον και φορτσάρει για στόπερ

ΑΕΚ: Ξεκίνησε τον μήνα με Γιόνσον και φορτσάρει για στόπερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμπληρώνει ένα-ένα τα κομμάτια στο μεταγραφικό της παζλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και τώρα ο στόπερ… Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε με τον Δανό χαφ, Γενς Γιόνσον. Έπαιξε σωστά το «χαρτί» της και την Παρασκευή (1/7) πήγε στην Κοπεγχάγη ο τεχνικός διευθυντής, Ράντεκ Κουχάρσκι και απέσπασε τις υπογραφές από τον παίκτη για τετραετές συμβόλαιο.

Έτσι μετά τον Γκατσίνοβιτς η Ένωση πήρε και δεύτερο χαφ, πιο κλασικό «εξάρι» και αναμένει πλέον τις εξελίξεις με τον Πινέδα για να συμπληρώσει την τριπλέτα του ολικού λίφτινγκ στη μεσαία γραμμή.

Πριν, όμως, από τον Πινέδα, προηγείται ο στόπερ. Η Ένωση πάλεψε πολύ δυνατά την περίπτωση του Βραζιλιάνου Βιτάο, όμως το ειδύλλιο δεν κατέληξε σε γάμο με τον αμυντικό της Σαχτάρ να παρατείνει για ακόμη έναν χρόνο την παραμονή του στη Βραζιλία και την Ιντερνασιονάλ που ανακοίνωσε το γεγονός. Όμως, η ΑΕΚ δεν ήταν και δεν είναι απροετοίμαστη μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη.

Δείτε περισσότερα για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X