ΑΕΚ: Μόνο για Τάνκοβιτς υπάρχει συζήτηση σε εξέλιξη από την λίστα των «κομμένων»

ΑΕΚ: Μόνο για Τάνκοβιτς υπάρχει συζήτηση σε εξέλιξη από την λίστα των «κομμένων»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ψάχνει λύση για τους κομμένους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο γύρω από τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς υπάρχει κινητικότητα στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή!

Η Ένωση έχει «κόψει» αρκετούς παίκτες που ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει ούτε στην προετοιμασία, αλλά δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποια λύση ούτε για να λύσουν το συμβόλαιό τους, ούτε για να αποχωρήσουν για άλλο σύλλογο.

Όσον αφορά στον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να μείνει ελεύθερος, αλλά για το τι θα μπορούσε να γίνει μέσω ενδιαφέροντος άλλης ομάδας.

Υπάρχει κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή που ενδιαφέρεται για τον Σουηδό αλλά δεν έχει φτάσει σε κάτι συγκεκριμένο ακόμη. Η ΑΕΚ ανάλογα με τα δεδομένα θα αποφασίσει τι όρους θα θέσει σε μια ενδεχόμενη αποχώρησή του. Αν δηλαδή θα θέλει κάποια ανταλλάγματα ή αν μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο να πάει στη συγκεκριμένη ομάδα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X