Μια... ανάσα από την Φιορεντίνα ο Γιόβιτς (ΦΩΤΟ)

Μια... ανάσα από την Φιορεντίνα ο Γιόβιτς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να μετακομίσει στην Φλωρεντία, για λογαριασμό της Φιορεντίνα, είναι ο Λούκα Γιόβιτς, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο του deal.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο Λούκα Γιόβιτς βρίσκεται στην Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως όμως να καταφέρει να βρει χώρο στο ροτέισιον. Αυτός ήταν και ο λόγος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κατακτώντας το Europa League.

Ο Σέρβος άσος δεν θα μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα για ακόμα μια σεζόν, καθώς ετοιμάζεται να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός, καθώς δεν βρίσκεται στο πλάνο του Κάρλο Αντσελότι.

Η Φιορεντίνα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις τους και να βρίσκονται μια… ανάσα από την ολοκλήρωση του μονοετούς δανεισμού του Γιόβιτς.

Μάλιστα οι Βιόλα θέλουν να ολοκληρώνουν το συντομότερο δυνατό την υπόθεση, ώστε να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις εντός των επόμενων ημερών.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X