ΑΕΚ: Περιμένουν το «ναι» του Γιόνσον, ζωντανή για τον Βιτάο

ΑΕΚ: Περιμένουν το «ναι» του Γιόνσον, ζωντανή για τον Βιτάο
Photo Credits: INTIME

Μετά τον Γκατσίνοβιτς, στην ΑΕΚ περιμένουν τις επόμενες ώρες και την απάντηση του Γιόνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε την (καλή) αρχή με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς από τη Χόφενχαϊμ, αλλά είναι σαφές πως δεν θα μείνει εκεί. Είναι δεδομένο, πως μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η Ενωση θέλει να έχει ακόμα τουλάχιστον τρεις προσθήκες και όλες αφορούν τις μεσοαμυντικές θέσεις. Στην ΑΕΚ θα ήθελαν να έχουν ολοκληρώσει με δύο στόπερ και ένα χαφ και προς τα εκεί κινούνται.

Η υπόθεση που βρίσκεται πιο κοντά στην ολοκλήρωση της από κάθε άλλη είναι αυτή του Γενς Γιόνσον. Στην ΑΕΚ έχουν δουλέψει μεθοδικά την υπόθεση, έχουν δείξει με κάθε τρόπο στον Δανό χαφ πως θέλουν να τον έχουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Είναι φανερό έπειτα και από συνεχόμενα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στη Δανία, πως η ΑΕΚ προσφέρει γη και ύδωρ για τον Γιόνσον: τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποδοχές ύψους 1 εκατ. ευρώ.

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την συνέχεια του κειμένου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X