Ο Αρης συμφώνησε με Γκρέι - Αναμένεται το Σάββατο Θεσσαλονίκη

Ο Αρης συμφώνησε με Γκρέι - Αναμένεται το Σάββατο Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης του Αρη αναμένεται να γίνει ο Αντρέ Γκρέι.

Ο Άρης συμφώνησε με τον Αντρέ Γκρέι, ο οποίος αποτελούσε το νούμερο ένα στόχο για την επίθεση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαχνε τον αντικαταστάτη του Καμαρά -ο οποίος «έκλεισε» στον Ολυμπιακό- και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γκρέι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ.

Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Τζαμαϊκανός επιθετικός αναμένεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Ποιος είναι ο Γκρέι

Αν και Τζαμαϊκανός, ο Γκρέι γεννήθηκε στο Γούλβερχαμπτον στις 26 Ιουνίου 1991. Ξεκίνησε από χαμηλά και έκανε το «μπαμ» τη σεζόν 2015-16 με τη Μπέρνλι όπου με 25 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Championship και παράλληλα την οδήγησε στην Premier League.

Το καλοκαίρι του 2017 ανάγκασε τη Γουότφορντ να βγάλει 20 εκατ. λίρες από τα ταμεία της ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της. Έπειτα από 125 παιχνίδια με 21 γκολ και 8 ασίστ, πέρυσι δόθηκε δανεικός στην ΚΠΡ, όπου κατέγραψε 10 γκολ σε 30 συμμετοχές στην Championship.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X