Κωστένογλου: Τέλος από την Εθνική Κύπρου, διάδοχος του ο Κετσπάγια

Κωστένογλου: Τέλος από την Εθνική Κύπρου, διάδοχος του ο Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Κωστένογλου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Κύπρου, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να βρίσκεται προ των πυλών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και επίσημα παρελθόν από την Εθνική Κύπρου αποτελεί ο Νίκος Κωστένογλου! Η Κυπριακή Ομοσπονδία έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τον Έλληνα τεχνικό. Από τη μεριά της η ΚΟΠ θεωρεί ότι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μια συμφωνία στο συμβόλαιο του Κετσπάγια. Πιο συγκεκριμένα, ο Γεωργιανός τεχνικός θα έχει το δικαίωμα να «σπάσει» το συμβόλαιο του, εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα για αυτόν πρόταση.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κωστένογλου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Κωστένογλου για τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική μας ομάδα, από το Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X