Ισπανοί δημοσιογράφοι για Γιόνσον: «Ήταν εξαιρετικός στην Κάντιθ και έγινε διεθνής - Βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ»

Ισπανοί δημοσιογράφοι για Γιόνσον: «Ήταν εξαιρετικός στην Κάντιθ και έγινε διεθνής - Βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν οι Ισπανοί για τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Γενς Γιόνσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γενς Γιόνσον είναι ένας παίκτης που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ για την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Δανός έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έπειτα από δύο επιτυχημένα χρόνια στην Ιβηρική Χερσόνησο. Ισπανοί δημοσιογράφοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο μέσο και το διάστημα που αγωνιζόταν στην Κάντιθ.

Αναλυτικά τι ανέφεραν οι Ισπανοί ρεπόρτερ για τον Γενς Γιόνσον:

«Ο Γιόνσον συμπλήρωσε δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια στην Κάντιθ αλλά ο κύκλος του έφτασε στο τέλος του και αναζητά νέα ομάδα. Και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να τη βρει. Μιλάμε για την ΑΕΚ, με την οποία ήδη διαπραγματεύεται. Ο Δανός μέσος έφτασε στην Κάδιθ πριν δύο σεζόν και ήταν επιτυχημένη η παρουσία του εδώ, στο τακτικό πλάνο της ομάδας. Μαζί με τον Χοσέ Μαρί, διαμόρφωσε ένα ισχυρό δίδυμο στον άξονα, παρέχοντας ασφάλεια, με τα κλεψίματα τους και την ισορροπία που είχαν στη μεσαία γραμμή.

Με τον Γιόνσον στα χαφ, η Κάδιθ πρόσθεσε πολλούς βαθμούς και ο ίδιος είχε μια ονειρική σταθερότητα. Έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο μάλιστα που κλήθηκε στη εθνική ομάδα της Δανίας. Ωστόσο, το επίπεδό του δεν ήταν το αναμενόμενο φέτος αν και ήταν βασικό στέλεχος σε σημαντικά αποτελέσματα και δύσκολα παιχνίδια, όπως η νίκη στο Καμπ Νου ή η ισοπαλία στη Σεβίλλη. Τώρα φαίνεται πως θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια επί ελληνικού εδάφους».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X