Νεϊμάρ: Τάσεις φυγής από το Παρίσι - Δυσαρεστημένος από την έλλειψη διοικητικής στήριξης

Νεϊμάρ: Τάσεις φυγής από το Παρίσι - Δυσαρεστημένος από την έλλειψη διοικητικής στήριξης
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ αναζητεί τρόπους αποχώρησης από τον Γαλλικό σύλλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ντρίμπλα του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφι στην ερώτηση «αν πωλείται ο Νεϊμάρ» στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Parisien ίσως κρύβει πολύ περισσότερα: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι περιμένουμε από όλους τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα να δώσουν πολλά περισσότερα από αυτά που πρόσφεραν πέρσι. Όχι μόνο το 100%, αλλά να φτάσουν στο 200%», ήταν το φωτογραφικό σχόλιο του προέδρου της Παρί, που έδειξε την ενόχληση για τις χαμηλές περσινές πτήσεις του Βραζιλιάνου.

Τα λόγια αυτά δεν ήχησαν καλά στα αυτιά του Νεϊμάρ, ο οποίος εξετάζει την αγορά για να δει αν υπάρχει εναλλακτική λύση. Το φλερτ με την Γιουβέντους δεν κατέληξε κάπου, η Μπαρτσελόνα δεν έχει την οικονομική άνεση για να τον αποκτήσει, ενώ από την Premier League μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Νιούκαστλ θα μπορούσαν να παίξουν γερά.

Με δεδομένο ότι διάγουμε χρονιά Μουντιάλ, ο Νεϊμάρ θέλει να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που θα τον προετοιμάσει κατάλληλα στην τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, με την παραμονή του στην πόλη του φωτός να μοιάζει αυτή τη στιγμή πιο αμφίβολη από ποτέ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X