Από αυτούς που κοιτά η ΑΕΚ, ο Γκατσίνοβιτς είναι μία χαρά και... βάλε

Από αυτούς που κοιτά η ΑΕΚ, ο Γκατσίνοβιτς είναι μία χαρά και... βάλε
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την ΑΕΚ που κάνει έξυπνη κίνηση από την λίστα παικτών που ξέρει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε έντονα το όνομα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς για την ΑΕΚ και με ικανοποίηση ήρθε σήμερα η επιβεβαίωση της ΠΑΕ για τον παίκτη.

Τον εκτίμησα πολύ γιατί συμμετείχε ενεργά στην εξαιρετική εικόνα του ΠΑΟ στο β’ μισό της σεζόν και «κούμπωσε» αμέσως στο πλάνο ενός πολύ-πολύ σοβαρού προπονητή. Συνδετικός κρίκος χαφ και επίθεσης, δίχως να σπαταλά επιθέσεις και με περίσσια σοβαρότητα στο παιχνίδι του. Μειονέκτημα του η αθλητικότητα και η δύναμη, αλλά όταν είναι καλός τα καλύπτει. Ο Γκατσίνοβιτς το 6μηνο που τον είδαμε πήρε credits στα μάτια μας και τώρα η ΑΕΚ που θέλει να κάνει ρελάνς μετά το περσινό «ναυάγιο» θέλει να τα «καρπωθεί». Θα «πληρώσει» καλά χρήματα για να τα «καρπωθεί». Και ορθώς πράττει.

Οι επαφές με τον παίκτη είναι σε καλό επίπεδο, το ίδιο και με την Χόφενχάιμ, αλλά μόνο το… φινάλε είναι αυτό που (πρέπει να μας) ενδιαφέρει. Δηλαδή, να υπογράψει. Ότι δεν έκανε τον χειμώνα όταν ο ατζέντης του ο Μαλένοβιτς (του Τσούμπερ) τον πρότεινε σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ διαδοχικά και οι πρώτοι είπαν… όχι. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ πήρε τον Φράνσον στο φινάλε των μεταγραφών… Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε τον Γκατσίνοβιτς 31 Ιανουαρίου και η ΑΕΚ τον Φράνσον στις 2 Φεβρουαρίου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η ελπίδα είναι ο Γκατσίνοβιτς να γίνει ο σωστός συνδετικός κρίκος μαζί με τα υπόλοιπα χαφ (οργανωτή και κόφτη) για να καταφέρει η ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί στο χορτάρι την ταχύτητα των Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Αραούχο. Αυτό είναι βεβαίως το ένα κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης και επουδενί δεν τελειώνει απλά με την μεταγραφή χαφ. Θέλει δουλειά, συνεργασίες, προσήλωση στο πλάνο και καθαρό μυαλό. Ότι δεν έχει η ΑΕΚ 4 χρόνια δηλαδή…

Και για αυτό πάλι επιστρέφει το βάρος και η ευθύνη στον προπονητή. Να έχει το καλό υλικό, για να το δουλέψει στην προετοιμασία και να δούμε την αλλαγή εξ’ αρχής στην νοοτροπία και στο μυαλό της ΑΕΚ στο χορτάρι.

Από αυτούς που κοιτά η ΑΕΚ, ο Γκατσίνοβιτς είναι μία χαρά και... βάλε

Η μεγάλη ανησυχία για την ΑΕΚ

Για αυτό και φέτος λέμε ότι οι δικαιολογίες στέρεψαν για την ΑΕΚ. Και στο κομμάτι της επιλογής προπονητή, και στο κομμάτι της δουλειάς και στο κομμάτι των στελεχών. Δεν αντέχει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο αντίστοιχη χρονιά με ότι κάνει 4 χρόνια. Εκεί ο θόρυβος της αποτυχίας θα είναι πολύ πιο εκκωφαντικός. Για όλους.

Η ΑΕΚ από τα τέλη Απριλίου έχει νέο προπονητή. Από τα μέσα Μάη ξέρει ότι είναι εκτός Ευρώπης και φτάσαμε στον 1,5 μήνα δίχως μεταγραφή και με μία μόλις αποχώρηση παίκτη που δεν υπολογίζεται. Να πω την αλήθεια τώρα περισσότερο με ανησυχεί το ότι δεν φεύγουν παίκτες με οικονομικά οφέλη (ο Σβάρνας στην Πολωνία με δανεισμό) και μας μένουν εδώ, ενώ ξεκινά η προετοιμασία. Για τα μεταγραφικά το χρονικό όριο του ταξιδιού στην Ολλανδία είναι μπροστά μας. Και η ΑΕΚ πρέπει να κάνει πολλά και γρήγορα.

ΥΓ: Καμία αμφιβολία πια. Η ΑΕΚ δουλεύει λίστες εδώ και μήνες που έφτιαξε το περσινό καθεστώς (Κονέ, Παπαδημητρίου και… σία).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X