«Ο Χαράτιν αρέσει στον Κουχάρσκι, όλα είναι ανοιχτά για την ΑΕΚ»

«Ο Χαράτιν αρέσει στον Κουχάρσκι, όλα είναι ανοιχτά για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ιγκόρ Χαράτιν φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέγκια Βαρσοβίας προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην Αυστρία. Ο σύλλογος εξακολουθεί να περιμένει αλλαγές στο ρόστερ πριν από την έναρξη της σεζόν και μια από αυτές ίσως είναι η αποχώρηση του Ιγκόρ Χαράτιν.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος είναι «φευγάτος» από τη Λέγκια και οι Πολωνοί εκτιμούν ότι το όνομά του απασχολεί την Ένωση, προφανώς λόγω Ράντεκ Κουχάρσκι. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν ο άνθρωπος που πήρε τον διεθνή μέσο στη Βαρσοβία και υπάρχει η εκτίμηση πως ο Χαράτιν πιθανώς να αποτελέσει στόχο για την Ένωση.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χαράτιν αγωνίστηκε συνολικά 25 ματς με Φερεντσβάρος και Λέγκια και σκόραρε δύο φορές. Μάλιστα, τα 11 ματς ήταν για την Ευρώπη παίζοντας και για τις δύο ομάδες.

Το Γιάτσεκ Ζιλίνσκι, αθλητικός διευθυντής της Λέγκια, σχολίασε το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω έρθει σε επαφή με τον Ράντεκ Κουτσάρσκι αλλά ίσως υπάρχει κάτι σε αυτό, και ίσως το μάθουμε σύντομα. Υπάρχει λόγος που ο Ράντεκ έφερε τον Χαράρτιν εδώ στη Λέγκια.

Ίσως να ταιριάζει στο κόνσεπτ που θέλει να φτιάξει στην ΑΕΚ και να είναι κατάλληλος για αυτή την ομάδα».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X