«Ο Γιόνσον στην Αθήνα για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!»

Το ενδιαφέρον για Γιόνσον, φανερώνει τον τρόπο που η ΑΕΚ θα κινηθεί στα χαφ
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν στη Δανία για τον Γιόνσον και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ βρίσκεται ο Γενς Γιόνσον, μαζί με τον ατζέντη του Μίκελ Μπεκ.

Πάροτι, από την Ένωση διαψεύδουν το γεγονός πως υπάρχουν εξελίξεις με τον Δανό αμυντικό και φυσικά πως είναι κοντά στη μεταγραφή στον Δικέφαλο, από την Δανία αναφέρουν πως σύντομα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Η δανέζικη «bold», γράφει: «Ο Δανός Γενς Γιόνσον βρίσκεται στην Αθήνα, και είναι κοντά στην οριστικοποίηση της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του με την Κάντιθ ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Ωστόσο, ο 29χρονος μέσος δεν πρέπει να φοβάται την… ανεργία.

Ο Γιόνσον βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, όπου θα οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είχε ήδη ενδιαφερθεί για τον Δανό τον Ιανουάριο, αλλά τότε ο ίδιος είχε απορρίψει τη μετακίνηση.

Ο Γιόνσον έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην AGF, την Κόνιασπορ και πιο πρόσφατα στην Κάντιθ. Αν μετακομίσει στην ΑΕΚ, θα ανταγωνιστεί τον Φίλιπ Ζινκέρναγκελ, ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή στον Ολυμπιακό».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X