Είναι η ώρα να «μιλήσει» η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου περιμένει από την ΑΕΚ να δείξει σε όλους προς τα πού βαδίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι άχαρη αυτή η περίοδος. Το περιμέναμε, έπειτα από όσα αποκρουστικά συνέβησαν στη διάρκεια της περυσινής σεζόν. Η ΑΕΚ τα έκανε χάλια, κάθε αγωνιστική της εμφάνιση ήταν και μια πληγή στην ψυχή κάθε Ενωσίτη, κατάφερε να βγει τελευταία και εκτός Ευρώπης. Αρα, την ώρα που οι άλλοι προχωρούν σε μεταγραφές και δουλεύουν στην προετοιμασία, στην ΑΕΚ είναι αναγκασμένοι να είναι ακόμα σε φάση οργάνωσης και ψαξίματος.

Ερχονται και όλα τα υπόλοιπα που προκαλούν ένταση και η κατάσταση μοιάζει σε όρια βρασμού. Λέγεται, πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές για μεταγραφικούς στόχους και πως η επόμενη εβδομάδα, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο, να έχουμε ανακοινώσεις. Το συντομότερο θα προσέθετα εγώ. Γιατί πέρα από όσα μπορούν να λένε όσοι βρίσκονται γύρω από την ΑΕΚ, το σημαντικό πλέον από εδώ και πέρα είναι να μιλήσει η ίδια η ΑΕΚ.

Το μεγάλο «κενό»

Ετσι κι αλλιώς, εδώ και καιρό υπάρχει ένα μεγάλο «κενό». Ορθώς η ΑΕΚ επέλεξε πρώτα εκείνους που θα ηγηθούν της προσπάθειας και στο τέλος της ημέρας θα επιλέξουν τους παίκτες που θα κληθούν να οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή. Εκανε πολλές αλλαγές, σημαντικές και αναγκαίες. Αλλά αυτό που λείπει όλο αυτό το διάστημα, είναι να ακούσουμε από τους νέους πρωταγωνιστές, τι έχουν στο μυαλό τους για τη δική τους ΑΕΚ.

Πέρα από προσεγγίσεις που προκύπτουν με βάση το βιογραφικό του καθένα και κάποιες πληροφορίες εντός ΑΕΚ, δεν υπάρχει καμία επίσημη και ξεκάθαρη τοποθέτηση από κανέναν. Ο Κουχάρσκι είπε απλά μια δήλωση τυπική κατά την αναγγελία της συμφωνίας του, ο Αλμέιδα κοντεύει δίμηνο ως προπονητής και δεν έχει παρουσιαστεί, για τον Αλβες ας μη συζητάμε, καθώς ακόμα δεν είναι και τυπικά μέλος του οργανογράμματος της ΑΕΚ.

Τι έχουν στο μυαλό τους

Για τόσα πολλά νέα πρόσωπα, είναι σημαντικό, κομβικό θα έλεγα, να ακούσουμε όσα έχουν στο κεφάλι τους. Τι ομάδα θέλουν να εμφανίσουν, πως θέλουν να παίζουν, ποια χαρακτηριστικά θα δούμε από αυτούς στο παιχνίδι, ποια στοιχεία πρέπει να έχουν οι παίκτες που θα επιλέξουν, που ορίζουν τον πήχη για τη νέα σεζόν. Πέρα από το τι λέω εγώ και ο καθένας, είναι σημαντικό να ακούσουμε τι λένε οι ίδιοι που αναλαμβάνουν αυτήν την προσπάθεια.

Θα προτιμούσα ευθείες κουβέντες. Να μη χαθούμε στα συμφραζόμενα, να μη μένουμε μόνο σε όσα καταλαβαίνουμε από τα γύρω γύρω. Γιατί για παράδειγμα, η πρώτη μεταγραφική κίνηση που θα ανακοινώσει η ΑΕΚ, θα είναι σημαντική. Θα μας δείξει, με βάση την ηλικία, τη συμφωνία, τα χαρακτηριστικά, τι έχει στο μυαλό της. Αλλά για να μπορείς να κρίνεις σωστά μια προσθήκη, δεν μπορείς να το κάνεις μεμονωμένα, αλλά απαιτείται να βλέπεις το όλον.

Να μιλήσει ποδοσφαιρικά

Ειδικά στην ΑΕΚ έχουν υποφέρει τα προηγούμενα χρόνια από αυτό το λάθος. Γιατί καλοί παίκτες αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια και δαπανήθηκαν πολύ σημαντικά, αλλά ήταν ασύμβατοι με αυτό που επιχείρησε η ομάδα να εμφανίσει συνολικά. Δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, χρησιμοποιήθηκαν σε θέσεις και σε ρόλους που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, παρασύρθηκαν από τη γενική μετριότητα και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ που τώρα πρέπει να «μιλήσει».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X