
Τον αντικαταστάτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ψάχνει η ΕΠΟ.
Ο Τάκης Μπαλτάκος άφησε ορθάνοιχτο το μέλλον του Κλάτενμπεργκ στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και φαίνεται ότι στην ΕΠΟ πράγματι έχουν μπει στη διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα με τη “Live Sport” η Ομοσπονδία θα αρχίσει συζητήσεις με διαθέσιμους ξένους παράγοντες της διαιτησίας τις επόμενες μέρες, προκειμένου να ετοιμάσει λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του Άγγλου. Ο Μπαλτάκος δεν απέκλεισε βέβαια το ενδεχόμενο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ, αλλά όπως φαίνεται οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες.
Στον Άγγλο αρχιδιαιτητή χρεώνεται το γεγονός ότι συνομίλησε απευθείας με την κυβέρνηση για θέματα της διαιτησίας, αλλά κι ότι δεν έχει αναδείξει νέους διαιτητές και στηρίχτηκε κυρίως σε ξένους και κάποιους πιο έμπειρους Έλληνες.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Αλμέιδα: «Η δική μου ΑΕΚ θα έχει πάθος, αυτοθυσία και ένωση!»
- ΑΕΚ: Ομιλία του Αλμέιδα στους παίκτες μετά την προπόνηση!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας θα κρίνει πάρα πολλά, ίσως και τα πάντα!
- ΑΕΚ: «Φουλάρει» για δύο στόπερ!



Η ιστορία του Αλμέιδα για τον Ρόα – «Πέθανε η μητέρα του και δεν έφυγε στιγμή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο για εμάς»

Εικόνες από την παρουσίαση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ!

Τελικά μένει στην Μπαρτσελόνα ο Ντεμπελέ

Καντέρ: «Υποκριτής ο Σίλβερ, με πιέζουν να αποσυρθώ» (VIDEO)

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γαλανόπουλος