Άρσεναλ: Ανακοίνωσε Βιέιρα, στόχος ο Ζεσούς

Άρσεναλ: Ανακοίνωσε Βιέιρα, στόχος ο Ζεσούς
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Φάμπιο Βιέιρα στην Άρσεναλ. Πλεόν οι «κανονιέρηδες» στοχεύουν στον Γκάμπριελ Ζέσους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φάμπιο Βιέιρα αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Άρσεναλ, στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Το deal ανάμεσα σε Άρσεναλ και Πόρτο, έκλεισε με ένα ποσό κοντά στα 35 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος επιθετικός χαφ έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο. Με τη φανέλα των «Δράκων» κατέγραψε συνολικά 76 συμμετοχές, σημειώνοντας 10 γκολ και 8 ασίστ. Στην Εθνική ανδρών Εθνικής Πορτογαλίας δεν έχει αγωνιστεί, αλλά είναι θέμα χρόνου να κάνει το ντεμπούτο του. Με την Κ-21 της πατρίδας του, έχει 13 γκολ σε 21 εμφανίσεις.

Η μεταγραφή του Βιέιρα είναι η τρίτη σε σειρά για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, μετά από αυτές των Ματ Τέρνερ και Μαρκίνιος. Επόμενος στόχος της Άρσεναλ είναι και ο μεγαλύτερος: Ο Γκάμπριελ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι. Ο βραζιλιάνος φορ βρίσκεται στην «προς πώληση» λίστα των Πολιτών. Το deal εκτιμάται πως θα κλείσει κοντά στα 50 εκατ. ευρώ.

Εάν η Άρσεναλ δεν καταφέρει να «κλείσει» τον Ζεσούς, θα κοιτάξει προς Τίλεμανς και Ραφίνια

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X