Μαρότα: «Η Ίντερ θα ανακοινώσει Μχιταριάν και Ονάνα, στόχοι Λουκάκου και Ντιμπάλα»

Μαρότα: «Η Ίντερ θα ανακοινώσει Μχιταριάν και Ονάνα, στόχοι Λουκάκου και Ντιμπάλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Τζιουζέπε Μαρότα, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «νερατζούρι».

Όπως ανέφερε ο Μαρότα, η Ίντερ θα ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες την απόκτηση του Αρμένιου μέσου, Χένριχ Μχιταριάν, και του Καμερουνέζου τερματοφύλακα, Αντρέ Ονάνα, ενώ δήλωσε ότι οι επιθετικοί Ρομέλου Λουκάκου και Πάουλο Ντιμπάλα αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.

«Θα υπάρξουν νέες αποκτήσεις, αλλά δεν ξέρω ποιοι θα είναι» δήλωσε ο Μαρότα στο “Radio Rai” και συνέχισε: «Η μεταγραφή του Μχιταριάν θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, το ίδιο ισχύει για τον Ονάνα. Αξιολογούμε λίγο απ’ όλα, επίσης παίκτες από την ομάδα νέων που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ξέρουμε ότι πρέπει να περιμένουμε για νεαρούς παίκτες και να “χτίσουμε” μια δυνατή ομάδα».

Ο Μαρότα υπογράμμισε ότι η Ίντερ θέλει να επιστρέψει στο Μιλάνο ο Λουκάκου, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι με προορισμό την Τσέλσι, ενώ επισήμανε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ντιμπάλα που αποχωρεί από τη Γιουβέντους. «Μπορώ να πω ότι σήμερα δεν θα είναι η ημέρα ανακοίνωσης του Λουκάκου» πρόσθεσε, για να καταλήξει:

«Λουκάκου και Ντιμπάλα είναι “στόχοι” μας, αλλά πρέπει να εξετάσουμε οικονομικά θέματα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με αυτούς τους δύο παίκτες και θα είμαστε χαρούμενοι αν τους αποκτήσουμε. Αν όχι, θα εξετάσουμε διαφορετικούς στόχους».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X