ΑΕΚ: Η Θέλτα πιέζεται από το χρόνο να βρει λύση με τον Πινέδα!

ΑΕΚ: Η Θέλτα πιέζεται από το χρόνο να βρει λύση με τον Πινέδα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που θα ήθελε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα η ΑΕΚ ήταν αυτή που θα ήθελε να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, καθώς πρόκειται για έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς της στόχους.

Ένα από τα μεγαλύτερα “αγκάθια”, ίσως και το μεγαλύτερο, ήταν πως η Θέλτα δεν είχε κανέναν λόγο ούτε να βιαστεί, ούτε να συγχρονιστεί με τους ρυθμούς της “Ένωσης”. Εξ ου και στην ΑΕΚ έβλεπαν πως δεν είναι μια υπόθεση που θα τελειώσει σύντομα, παρόλο που ήταν (και είναι) απολύτως σαφές πως η επιθυμία του Πινέδα είναι να συνεργαστεί ξανά με τον Αλμέιδα.

Τώρα ωστόσο που αρχίζει και η Θέλτα να μετρά αντίστροφα για την έναρξη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, μπαίνει και σε φάση που πλέον πιέζεται για να κλείσει υποθέσεις σαν αυτή του Μεξικανού χαφ. Υποθέσεις ποδοσφαιριστών δηλαδή, που δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν, αλλά έχουν συμβόλαιο με την ομάδα του Βίγκο. Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της έγκυρης Marca, σύμφωνα με το οποίο το θέμα του Πινέδα αναμένεται να κλείσει σύντομα, διότι είναι ένας από τους παίκτες που δεν θα ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Θέλτα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X