Ζιντάν: «Δεν υπερηφανεύομαι για ό,τι έγινε με τον Ματεράτσι, αλλά...» (VIDEO)

Ζιντάν: «Δεν υπερηφανεύομαι για ό,τι έγινε με τον Ματεράτσι, αλλά...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχεται το λογικό, πως δηλαδή δεν είναι υπερήφανος για τη στιγμή με την οποία στιγματίστηκε από το Μουντιάλ του 2006, όμως, αποδέχεται το περιστατικό ως κομμάτι της ιστορίας και του παρελθόντος του.

Λένε πως όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, δεν μπορεί να έχει μέλλον και πως καλό είναι ό,τι έχει βιώσει κανείς να το κρατάει ως μάθημα, γιατί από τα πάντα κάτι μένει που μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο.

Κάπως έτσι και ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει πως κάθε αναφορά του περιστατικού με την κουτουλιά στον Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό του Μουντιάλ του 2006, θα τον κάνει να αισθάνεται αμήχανα και να του θυμίζει πως έχασε τον εαυτό του. Και δεν θα είναι ποτέ υπερήφανος γι’ αυτό.

«Δεν υπερηφανεύομαι για ό,τι είχε συμβεί, αλλά το αποδέχομαι ως κομμάτι του παρελθόντος μου και προχωράω» είπε στο Telefoot για εκείνη τη στιγμή που έκανε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και τον κόσμο όλο που παρακολουθούσε το παιχνίδι, να «παγώσει» και να μην πιστεύει αυτό που διαδραματιζόταν…

Όσο για το πέναλτι με το οποίο είχε προλάβει να σκοράρει στην έναρξη του τελικού με τους Ιταλούς, κόντρα στον Μπουφόν, ο «Ζιζού» σχολίασε: «Είχα 1-2 δευτερόλεπτα να σκεφτώ τι θα έπρεπε να κάνω και ο τερματοφύλακας που είχα απέναντί μου με γνώριζε πολύ καλά. Σίγουρα είχε τεχνική η εκτέλεση, όχι τρέλα. Μπορεί να χάσεις ένα πέναλτι ή μια καλή στιγμή, όμως, εκείνο το δευτερόλεπτο ήταν η τεχνική αυτό που έπρεπε να έχω».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X