Ντόνετσκ: Διασώθηκαν οι 77 ανθρακωρύχοι

Εισβολή στην Ουκρανία: Εξοντώθηκαν οι Τσετσένοι που στάλθηκαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Όλοι οι ανθρακωρύχοι είναι ασφαλείς χωρίς τραυματισμούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση τοπικών αξιωματούχων των αυτονομιστών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος και βομβαρδισμών σε μια περιφέρεια που τελεί υπό τον έλεγχο φιλορώσων αυτονομιστών εγκλωβίστηκαν  εβδομήντα επτά ανθρακωρύχοι. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ασφαλείς, με βάση όσα δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι

Οι ανθρακωρύχοι βρίσκονταν κάτω από το έδαφος όταν διακόπηκε η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο ορυχείο Ζασιάντκο της ουκρανικής περιφέρειας Ντονέτσκ.

Οι αρχές των φιλορωσικών αυτονομιστών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ επέρριψαν την ευθύνη για τους συγκεκριμένους βομβαρδισμούς.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή και προς το παρόν δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το Κίεβο.

Οι αυτονομιστές κατέλαβαν μεγάλα τμήματα εδάφους στις περιφέρειες Λουχάνσκ και Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας το 2014. Μετέπειτα, ανακήρυξαν λαϊκές δημοκρατίες.

Η Ρωσία αναγνώρισε τις δύο αυτές περιφέρειες ως ανεξάρτητες κρατικές οντότητες. Θεωρούνται όμως τμήματα της Ουκρανίας από το Κίεβο και τα Ηνωμένα Έθνη.

Η Μόσχα αποκαλεί τις ενέργειές της στην Ουκρανία “ειδική στρατιωτική επιχείρηση” για τον αφοπλισμό και την “αποναζιστικοποίηση” της Ουκρανίας.

Το Κίεβο και οι σύμμαχοί του στη Δύση λένε πως είναι ένα ψευδές πρόσχημα για μια απρόκλητη επιθετική ενέργεια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X