Συμβιβασμός Άρη-Μήτρογλου για 600.000 ευρώ μετά την προσφυγή

Συμβιβασμός Άρη-Μήτρογλου για 600.000 ευρώ μετά την προσφυγή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προσεχή Δευτέρα (20/6) πρόκειται να εκδικαστεί η προσφυγή του Κώστα Μήτρογλου κατά του Άρη, ωστόσο οι δύο πλευρές ήρθαν τελικά σε συμβιβασμό.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε προσφύγει κατά των Κιτρίνων μετά την αποχώρησή του από την ομάδα, διεκδικώντας 600.000 ευρώ. Παρά τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, η προσφυγή δεν αποσύρθηκε ποτέ, αντιθέτως πρόκειται -θεωρητικά- να συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα (20/6) στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Οι δύο πλευρές πάντως έχουν έρθει σε συμβιβασμό για την εξόφληση του συγκεκριμένου ποσού σε αρκετές δόσεις (η εξόφληση προβλέπεται να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2023). Ως εκ τούτου θεωρείται τυπική διαδικασία πλέον και το θέμα αναμένεται να λήξει και τυπικά ενώπιον της Επιτροπής.

Από εκεί και πέρα στο πινάκιο υπάρχουν ακόμα 31 (!) υποθέσεις, με τα Τρίκαλα να έχουν την τιμητική τους, αλλά και τρεις εξ αναβολής προσφυγές (Τσόσιτς, Γιάκος, Ντουρμισάι) κατά της Λάρισας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X