Τώρα πρέπει η ΑΕΚ να έρθει πιο κοντά στο λαό της

Τώρα πρέπει η ΑΕΚ να έρθει πιο κοντά στο λαό της
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ξεκινάει από τον Αρχηγό και καταλήγει σε αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ξεκινήσω από τα πολύ σημαντικά της ζωής, που είναι η υγεία όλων μας, η αλληλεγγύη, η αξιοπρέπεια. Όταν κάνει η Original 21 την οποιαδήποτε κίνηση αλληλεγγύης, το κάνει πάντα από την καρδιά της, από την ψυχή της, χωρίς να το έχει διαφημίσει και να το επικοινωνήσει καθόλου.

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτόν τον Original κανόνα, το πρωινό στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο», όπου τα παιδιά της Original, πήγαν για να σταθούν δίπλα στον Αρχηγό τους, να του στείλουν το δικό τους μήνυμα στήριξης, αγάπης και δύναμης.

Δεν χρειάζεται καμία επεξήγηση για το τι σημαίνει Δημήτρης Χατζηχρήστος για την Original, για το πόσο μοναδικός και πρωτοπόρος υπήρξε για τη γιγάντωση του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα, για την ΑΕΚ την ίδια.

Είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα του, όλη η ΑΕΚ είναι δίπλα του, με όλη μας τη θετική ενέργεια για τη μεγαλύτερη νίκη της ζωής του στη μάχη που δίνει. Χίλια μπράβο στα παιδιά της Original, στα παιδιά του Δημήτρη.

Τώρα πρέπει η ΑΕΚ να έρθει πιο κοντά στο λαό της

Σωστή απόφαση του Αλμέιδα

Ως εκ τούτου, πάμε να πούμε δύο τρία πράγματα για το ποδόσφαιρο. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ότι ο Αλμέιδα δεν συζήτησε καν, αλλά θεώρησε αυτονόητο και πολύ φυσιολογικό, να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας με ανοιχτές τις πόρτες για τους δημοσιογράφους, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν και στον κόσμο της «Ένωσης», όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα από το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ.

Καταλαβαίνω απόλυτα το να θέλει ένας προπονητής παραμονές ενός αγώνα να μην αποκαλύψει τα αγωνιστικά του πλάνα και τη δοκιμή ενδεκάδας, αλλά όσο κι αν προσπαθούσα, δεν έβρισκα το λόγο τα προηγούμενα χρόνια, στο να θέλει να κλείνει τις πόρτες στην προετοιμασία.

Γενικότερα, είναι καλό ότι το τελευταίο διάστημα, εξωτερικεύεται το σκεπτικό των ανθρώπων της ομάδας, για κάποιες κινήσεις που γίνονται. Φυσικά και υπάρχουν κάποια πράγματα μέσα σε κάθε ομάδα που δεν γίνεται και που δεν πρέπει να τα μαθαίνουν οι εκτός ομάδας. Αλλά η άνευ λόγου μυστικοπάθεια και ο ανόητος… κρυψινισμός ακόμα και για την προετοιμασία, το μόνο που πετυχαίνει είναι να μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον φίλαθλο κόσμο της.

Το τι… προσέφεραν δε, στην ομάδα και στα αποτελέσματά της, οι μυστικές προετοιμασίες με τις κλειστές προπονήσεις, ας μην το σχολιάσουμε καλύτερα. Αντίθετα, θυμάμαι, όχι απλά τις προετοιμασίες, αλλά και τις προπονήσεις που ήταν ανοιχτές για δημοσιογράφους και για κόσμο επί Σάντος και επί Φερέρ.

Τώρα πρέπει η ΑΕΚ να έρθει πιο κοντά στο λαό της

Δεν μπορεί να λειτουργεί ως κλειστό κλαμπ

Και νομίζω ότι αν άνοιγε έστω και μια προπόνηση την εβδομάδα στα Σπάτα, καλό θα έκανε και όσον αφορά στην επαφή των ρεπόρτερ της ΑΕΚ με την ομάδα, αλλά και των φιλάθλων της. Αυτό βέβαια ας το κρίνει ο προπονητής, γιατί μπορεί να έχω και άδικο και για κάποιο λόγο που δεν έχω σκεφτεί, να μην πρέπει να γίνει.

Αλλά, γενικότερα θεωρώ ότι τώρα που μπαίνει η ομάδα στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», τώρα που επιστρέφει στη γειτονιά της και στο σπίτι της, τώρα είναι και η στιγμή που θα πρέπει σε όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες και εκφάνσεις της καθημερινότητας της, να έρχεται πιο κοντά στο λαό της.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει ως μεγαλύτερο και πιο διαχρονικό στήριγμα το λαό της. Και μιλάμε για έναν κόσμο με πολύ έντονο το συναίσθημα για την ομάδα του. Ε, είναι λάθος να λειτουργεί ως κλειστό κλαμπ και να κάνει τον κόσμο της, να μην νιώθει καθημερινά κομμάτι της ομάδας. Οι τρόποι υπάρχουν, ειδικά τώρα που επιστρέφει στα Φιλαδέλφεια. Αρκεί να υπάρξει και η διάθεση.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X