«Η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Πινέδα, έχει πρόταση από την ΑΕΚ - Δεν έχει κλείσει την πόρτα στην Τσίβας»

Το μειονέκτημα της ΑΕΚ στην υπόθεση Πινέδα
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Θέλτα Βίγκο θέλει να πουλήσει τον Ορμπελίν Πινέδα.

Σύμφωνα με το «futboltotal» ο Μεξικανός είχε μια αποτυχημένη χρονιά με την ισπανική ομάδα και γι’ αυτό θέλουν να τον αποδεσμεύσουν.

Σύμφωνα με το podcast Contrataque που ειδικεύεται στα αθλήματα εντός της Γαλικίας η Θέλτα έχει ξεκάθαρη πρόθεση να πουλήσει τον Πινέδα.

Ο παίκτες δεν κατάφερε να γεμίσει το μάτι του Κουντέτ και επιπλέον υπάρχει πολύ ανταγωνισμός για τη θέση του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο από το TV Galicia και το Radio Galega, Βίκτορ Λόπεθ: «Η Θέλτα αποφάσισε να πουλήσει τον Μεξικανό Ορμπελίν Πινέδα. Έχει στο τραπέζι του μια σημαντική προσφορά από ευρωπαϊκό σύλλογο και αρκετές ομάδες από την Αμερική. Θεωρούν ότι η θέση του είναι πλήρης και ότι δεν έπεισε πλήρως τον Κουντέτ ή τον Λουίς Κάμπος (αθλητικό σύμβουλο)»., δήλωσε στο podcast.

Από την πλευρά του, από το ημίχρονο αναφέρει ότι οι προτάσεις στην Ευρώπη είναι από την ΑΕΚ Αθηνών και τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Από την άλλη, στο Μεξικό του πρόσφεραν προσφορές από την Τσίβας και τους Ντιάμπλος Ρόχος ντε Τολούκα, τις οποίες αρχικά απέρριψε για να συνεχίσει στη Γηραιά Ήπειρο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το 90min, η κατάσταση του Πινέδα είναι πολύπλοκη, καθώς ο παίκτης της Θέλτα δεν έχει αποφασίσει ακόμη το μέλλον του.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες το ήθελαν να έχει απορρίψει τις προτάσεις των ομάδων από το Μεξικό, νέες αναφορές αναφέρουν ότι δεν έχει κλείσει ακόμη την πόρτα στην Τσίβας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X