Μπάγερν Μονάχου: Τρίτη και... φαρμακερή πρόταση για Μανέ

Μανέ: «Ο Φιρμίνο μου κλέβει τους πανηγυρισμούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα πρόταση, που θα φτάσει τα 42 εκατ. ευρώ κι αναμένεται να κλείσει το deal, ετοιμάζει η Μπάγερν Μονάχου στη Λίβερπουλ για τον Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος σταρ της Λίβερπουλ αποφάσισε να φύγει και να ενταχθεί στην Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι, μολονότι ήταν αρνητική η απάντηση των «κόκκινων» στην πρώτη και στη δεύτερη επίσημη πρόταση της γερμανικής ομάδας.

Οι Βαυαροί πρότειναν 24,5 εκατ. ευρώ και επιπλέον 4,5 εκ. ευρώ με την μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, για την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού, αλλά η διοίκηση της αγγλικής ομάδας την απέρριψε. Οπως απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ, με τη Λίβερπουλ να ζητά περίπου 45 εκατ. για να δώσει την έγκριση της.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του, καθώς ο διεθνής άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους» έως τον Ιούνιο του 2023, έχει αποφασίσει πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ενημέρωσε ήδη τον τεχνικό της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την Μπάγερν Μονάχου για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild» οι Βαυαροί θα καταθέσουν τρίτη πρόταση 42 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Από εκεί και πέρα υπάρχει συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν τα δέκα εκατ. ευρώ, ενώ θα εισπράξει και 12 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X