Πασχαλάκης: Έκλεισε στην Αλ Νασρ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αραβίας - «Ζαλίζουν» οι ετήσιες απολαβές του

Πασχαλάκης: Έκλεισε στην Αλ Νασρ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Αραβίας - «Ζαλίζουν» οι ετήσιες απολαβές του
Photo Credits: INTIME

Όπως όλα δείχνουν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μια πενταετία στην Τούμπα ο Αλέξναδρος Πασχαλάκης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αναζητεί τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Δημοσιεύματα από την Τουρκία τον «συνέδεσαν» τις προηγούμενες μέρες, με την Αντάλιασπορ και την Αλάνιασπορ, όμως φαίνεται πως ο διεθνής τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τα αραβικά ΜΜΕ ο 32χρονος «πορτιέρε» συμφώνησε με την Αλ Νασρ για τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της ομάδας έψαχνε ξένο τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν και είχε επαφές με αρκετούς διαλέγοντας τον καλύτερο, όπως τονίζουν οι Σαουδάραβες.

Tην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πασχαλάκης κατέγραψε 54 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και κράτησε ανέπαφη την εστία του 20 φορές. Συνολικά αγωνίστηκε με τους Θεσσαλονικείς σε 178 ματς και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X