Γιουβέντους: Επίσημη πρόταση σε Νάπολι για την αγορά του Κουλιμπαλί

Γιουβέντους: Επίσημη πρόταση σε Νάπολι για την αγορά του Κουλιμπαλί
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους θα κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σενεγαλέζου στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ν’ αποχωρήσει από τη Νάπολι στην εφετινή, καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο αρχηγός των «παρτενοπέι» έχοντας ήδη δεχθεί προσέγγιση από την Μπαρτσελόνα, αρνήθηκε και την τελευταία πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του που του προτάθηκε και θέλει να αποχωρήσει, έπειτα από έξι χρόνια στην ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Γιουβέντους μπήκε «σφήνα» στην Μπαρτσελόνα και κατέθεσε επίσημη πρόταση 45 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Επιστρέφει για να ξαναφύγει ο Ντεμιράλ

Η Αταλάντα αποφάσισε να μην πληρώσει στη Γιουβέντους τη ρήτρα εξαγοράς για την απόκτηση του Μερίχ Ντεμιράλ, με τον Τούρκο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει στο Τορίνι.

Ωστόσο, είναι βέβαιο πως η «γηραιά κυρία» θα τον τοποθετήσει ξανά και άμεσα στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της.

Να θυμίσουμε πως ο Ντεμιράλ μεταγράφηκε στη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2019 από τη Σασουόλο έναντι 19.5 εκατ. ευρώ, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρεται σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Νιούκαστλ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X