Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα 3-4 μεταγραφές - Ολα τα δεδομένα και πόσο κοντά είναι

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα 3-4 μεταγραφές - Ολα τα δεδομένα και πόσο κοντά είναι
Photo Credits: INTIME

Πατάει γκάζι στα μεταγραφικά η ΑΕΚ με τις μηχανές της να δουλεύουν στο κόκκινο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι, έστω κι αν δεν… φαίνεται προχωράει η ΑΕΚ τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν.

Ο βασικός στόχος της Ένωσης αυτή τη στιγμή είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατόν προσθήκες σε 3-4 θέσεις που σε επίπεδο βασικής ενδεκάδας. Αρχικά, στόχος είναι να υπάρξει αναβάθμιση ποιοτικά στις κύριες θέσεις που υπήρχε αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο λόγος φυσικά για το κέντρο της άμυνας, αλλά και το νέο βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας. Πρόκειται για ένα… τρίγωνο που θα αποτελέσει τη βάση της αλλαγής του αγωνιστικού προφίλ της ΑΕΚ την νέα σεζόν. Εκτός αυτού, την τρέχουσα χρονική στιγμή απασχολεί και η προσθήκη στη θέση του επιθετικού. Όλα αυτά η ΑΕΚ θέλει να τα ολοκληρώσει πριν την πρώτη προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το πού βρίσκεται η ΑΕΚ σχετικά με τις επιδιώξεις της στα μεταγραφικά, η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με όλους τους κύριους στόχους της και στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι παίκτες με συμβόλαιο. Και στόχος είναι η αγορά τους.

Φυσικά, στο τραπέζι είναι πάντα και ο δανεισμός με την οψιόν αγοράς, αλλά οι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή είναι για αγορές. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη για το πότε θα ολοκληρωθούν οι περιπτώσεις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X