Μεθυσμένος οδηγός αναστάτωσε τη Νίκαια!

Αστυνομία καταδίωξη

Ένας 59χρονος οδηγός, υπό την επήρεια μέθης, ξεσήκωσε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, τη γειτονιά της Νίκαιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (11/6), μεθυσμένος οδηγός κατάφερε να σπείρει το φόβο και το τρόμο στη Νίκαια.

Πρόκεται για έναν 59χρονο άνδρα, ο οποίος καταδιώχθηκε από τους μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, επειδή δεν σταμάτησε στο σήμα τους.

Γύρω στις 23.50, ένα μπλε Audi κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, λόγω της περίεργης οδήγησης.  Ο οδηγός, αγνοώντας την ομάδα ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησε τις παραβιάσεις. Έμπαινε ανάποδα σε στενά, παραβίαζε stop και ερυθρούς σηματοδότες, προκειμένου να τον χάσουν οι αστυνομικοί Τελικά όμως, δεν κατάφερε να τους ξεφύγει και αφού τον ακινητοποίησαν, του φόρεσαν χειροπέδες.

Αμέσως υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, όπου φάνηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αφού λοιπόν πήγε στο τμήμα, οι αξιωματικοί της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι οι πινακίδες του Audi, ανήκαν σε μία κόκκινη Alfa Romeo. Ιδιοκτήτης του ιταλικού αμαξιού ήταν μια γυναίκα. Παράλληλα, βρέθηκε και ένα μαχαίρι 17 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X