Ντίαζ: «Ο Ίμπρα είναι στην ηλικία του πατέρα μου, αλλά αν δεν του περάσω την μπάλα θυμώνει»

Ντίαζ: «Ο Ίμπρα είναι στην ηλικία του πατέρα μου, αλλά αν δεν του περάσω την μπάλα θυμώνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπραχίμ Ντίαζ μίλησε για το πώς είναι να μοιράζεσαι τα αποδυτήρια με έναν παίκτη όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο 22χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν, αναφέρθηκε στον μεγάλο ηγέτη της ομάδας του Μιλάνου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτ , τονίζοντας πως παρά την ηλικία του… θυμώνει όταν δεν του πασάρει την μπάλα, μα ξεκαθαρίζοντας ότι στα αποδυτήρια είναι σαν πατέρας για όλους τους νέους παίκτες.

«Είναι στην ηλικία του πατέρα μου και συνεχίζει να κάνει τη διαφορά. Για μένα ήταν και συνεχίζει να είναι πατέρας στα αποδυτήρια. Με έχει βοηθήσει πολύ. Όπως λέω πάντα, μου έκανε τη ζωή πιο εύκολη. Φυσικά, του δίνω τις μπάλες κάθε φορά που μπορώ, αλλιώς θυμώνει. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης με δυνατό χάρισμα. Του αρέσει να κερδίζει και του αρέσει να δουλεύει, αυτό σε κάνει πάντα να νιώθεις. Ο Ιμπραΐμοβιτς γίνεται καλύτερος παίκτης γιατί θέλει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Όπως ο Γκουαρδιόλα, βλέπουμε επίσης όλους τους τίτλους που έχει, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Και ο Ζιντάν το ίδιο. Είναι χαρά και είμαι τυχερός που μοιράστηκα ένα αποδυτήριο με τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες. Τώρα ελπίζω να είμαι κι εγώ ένας από αυτούς».

Ο Ντίαζ έχει πολλά όνειρα για το μέλλον και η σεζόν που πραγματοποίησε φέτος του επιτρέπει να σκέφτεται με αισιοδοξία την επόμενη μέρα. Μέτρησε 40 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν, σκόραρε 4 φορές, μοίρασε και 4 ασίστ.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» Στέφανο Πιόλι ήταν ξεκάθαρος, θέλει τον νεαρό στο Μιλάνο. «Πολλοί ξεχνούν ότι ο Μπραχίμ είναι ακόμα νέος και ότι ήταν η πρώτη του εμπειρία ως βασικός σε μια μεγάλη ομάδα. Έχει συμβεί και στον Τονάλι πριν από ένα χρόνο, μπορεί να συμβεί τέτοια σημαντική πίεση να οδηγήσει σε κάποια σκαμπανεβάσματα. Ξεκίνησε υπέροχα, συμφωνώ, μετά οι τραυματισμοί και ο Covid του αφαίρεσαν την αυτοπεποίθηση, ίσως και κάποια απόφασή μου. Είμαι σίγουρος πάντως ότι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με τεράστια ποιότητα και πολύ χρήσιμος για τον τρόπο που παίζουμε. Θέλω να μείνει», διαβεβαίωσε.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X