ΑΕΚ: Σε σοβαρή κατάσταση ο πρώην ποδηλάτης της ΑΕΚ, Νίκος Σπύρου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

ΑΕΚ: Σε σοβαρή κατάσταση ο πρώην ποδηλάτης της ΑΕΚ, Νίκος Σπύρου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην ποδηλάτης της ΑΕΚ είχε σοβαρό ατύχημα κατά την διάρκεια της προπόνησης του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο πρώην ποδηλάτης της ΑΕΚ, Νίκος Σπύρου ο οποίος είχε ατύχημα κατά την διάρκεια της προπόνησης του.

Ο ποδηλάτης που έχει τιμήσει την φανέλα της ΑΕΚ για όσα χρόνια αγωνίστηκε με τα «κιτρινόμαυρα» παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου παραμένει.

Ο ιδιος είχε δηλώσει μάλιστα συμμετοχή στον 6ο Γύρο Τρίπολης όπου δεν μπόρεσε να συμμετάσχει με την διοργανώτρια ΠΕΠΑ να αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 6ος Γυρος Τρίπολης!!! Είχαμε ρεκόρ συμμετοχών από πολλά μέρη της Ελλάδας.  Κάποιοι που δήλωσαν συμμετοχή δεν ήρθαν γιατί φοβήθηκαν τον καιρό παρόλο που δεν έβρεξε καθόλου τελικά.
Δυστυχώς όμως ο ποδηλάτης και φίλος της ΠΕΠΑ Νίκος Σπύρου, ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή, δεν κατάφερε να έρθει λόγω σοβαρού τραυματισμού που του προκάλεσε οδηγός αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της προπόνησής του. Όλοι εμείς εδώ στην ΠΕΠΑ, του ευχόμαστε περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και τον περιμένουμε να επανέλθει δυναμικά».

Τις καλύτερες ευχές και από το enwsi.gr για ταχεία ανάρρωση.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X