Μασούρας: «Δεν κάναμε κάτι μεγάλο, κάναμε αυτό που έπρεπε»

Μασούρας: «Δεν κάναμε κάτι μεγάλο, κάναμε αυτό που έπρεπε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την καλή ψυχολογία που απέκτησε η Εθνική μετά το 4Χ4 στον ομιλο του Nations League μίλησε ο Γιώργος Μασσούρας, στην κάμερα της Nova.

«Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες ατυχίες στον δρόμο της. Μας βγήκε η θέληση, το κίνητρο, κάναμε το 4Χ4. Αποδείξαμε το αυτονόητο, ότι είμαστε καλύτεροι. Πλέον, μπορούμε να το μετουσιώνουμε σε νίκες», ανέφερε αρχικά.

Για το δέσιμο της ομάδας: «Αυτό είναι το ζητούμενο σε μια τέτοια ομάδα, οι παίκτες να είναι αρκετά χρόνια μαζί, να υπάρχει βασικός κορμός και να προστίθενται παιδιά σε καλή κατάσταση. Αυτό ακριβώς είναι αυτή η ομάδα».

Για τα προκριματικά: «Μας δίνει ένα μαξιλαράκι, μια καλύτερη ψυχολογία για τα προκριματικά που είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Κάναμε το αυτονόητο, κερδίσαμε ομάδες που είναι έναν βαθμό κάτω από εμάς. Δεν κάναμε κάτι πολύ μεγάλο, κάναμε αυτό που έπρεπε».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X