Τα 'χασε μετά το Νορβηγία - Σλοβενία ο Χάαλαντ - Παραμιλούσε «Ομπλάκ, Ομπλάκ, Ομπλάκ»

Τα 'χασε μετά το Νορβηγία - Σλοβενία ο Χάαλαντ - Παραμιλούσε «Ομπλάκ, Ομπλάκ, Ομπλάκ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάν Ομπλάκ κατέβασε ρολά στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με τη Νορβηγία και ο Ερλινγκ Χάαλαντ τα ‘χασε.

Η Νορβηγία μετά τις δυο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές «κόλλησε» εντός έδρας, παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 στην ουραγό, Σλοβενία. Οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός πως από το 63ο λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπλάζιτς, άντεξαν την πίεση και πήραν τον πρώτο βαθμό στη φετινή διοργάνωση.

Επίτευγμα που εν πολλοίς πιστώνεται στον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ. Ο έμπειρος πορτιέρε έδωσε ρεσιτάλ κόντρα στους Σκανδιναβούς κάτι που απογοήτευσε τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πλησίασε τους δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη για να πει μόνο τρεις λέξεις: Όμπλακ, Όμπλακ, Όμπλακ.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο διεθνής Τύπος ήθελε μια δήλωσε από τον νεοαποκτηθέντα σταρ της Μάντσεστερ Σίτι για το τί συνέβη και εκείνος επαναλαμβάνοντας απλώς το όνομα του Σλοβένου κίπερ τα είπε όλα με τρεις λέξεις.

Στο 93′ ο Χάαλαντ είχε ευκαιρία να τελείωσει το ματς με κεφαλιά, αλλά ο Όμπλακ ήταν εκεί. Όπως και λίγα λεπτά πριν, στο 87′ με σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Όντεγκαρντ έξω από την περιοχή. Στο 55′ Χάαλαντ σε τετ-α-τετ επίσης δεν κατάφερε να σκοράρει. Επιχείρησε να περάσει τον τερματοφύλακα με ντρίμπλα αλλά εκείνος έκοψε την μπάλα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X