Η Ελλάδα κρατάει το μηδέν για 288 αγωνιστικά λεπτά (VIDEO)

Η Ελλάδα κρατάει το μηδέν για 288 αγωνιστικά λεπτά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε πως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και η εκκίνηση της Εθνικής μας ομάδας στον Ομιλο του Nations League αφήνει… πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Με τον «κάπτεν» Μπακασέτα οδηγό μετρά το απόλυτο (3χ3) αφού στην πρεμιέρα κέρδισε (1-0) στο Μπέλφαστ, λίγες ημέρες μετά επικράτησε με το ίδιο σκορ στην Πρίστινα και χθες (9/6) είχαμε το 3-0 της Κύπρου.

Ετσι οδηγεί τη βαθμολογία στο γκρουπ με εννέα πόντους και αν την Κυριακή (12/6) ντουμπλάρει τις επιτυχίες της κόντρα στο Κόσοβο θα εξασφαλίσει από τώρα την 1η θέση.

Παράλληλα όμως υπάρχει και μία λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη και δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η «γαλανόλευκη» διατηρεί το μηδέν παθητικό. Το επιμέρους σκορ που μετρά μέχρι στιγμής είναι 5-0 υπέρ της και σε 288 αθροιστικά αγωνιστικά λεπτά στον Ομιλο δεν έχει μαζέψει την μπάλα από την εστία της, κάτι που προφανώς πιστώνονται όλοι αν ένα κλικ παραπάνω πάει στον Βλαχοδήμο και στους εκάστοτε της αμυντικής γραμμής.

Οπου στα στόπερ έχουν μέχρι στιγμής αγωνιστεί οι Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας (δύο ή και σε τριάδα), στα αριστερά ο Τσιμίκας, στα δεξιά ο Ρότα και ο Μπάλντογκ, στο «6» οι Σιώπης, Κουρμπέλης, ενώ εσωτερικοί έχουν περάσει οι Μπουχαλάκης, Παπανικολάου, Αλεξανδρόπουλος, Μάνταλος και Μπακασέτας.

Συνολικά σε αυτά τα ματς η Ελλάδα δέχθηκε 18 τελικές, από επτά στα παιχνίδια της με Β. Ιρλανδία, Κόσοβο και τέσσερις στην αναμέτρηση του Βόλου. Εξ’ αυτών μόλις οι πέντε βρήκαν εστία και φυσικά δεν ήταν όλες εκ των 18 «καθαρές» φάσεις των αντιπάλων μας. Μάλιστα ζήτημα αν στα συγκεκριμένα ματς μας έγιναν από δύο κλασικές ευκαιρίες, κάτι που φυσικά αποτυπώνει τον χαρακτήρα των διεθνών μας, τη συνολική ανασταλτική τους λειτουργία αλλά και φυσικά την ατομική ποιότητα που υπάρχει.

Στον αγώνα του Γουίντσορ Παρκ «καρδιοχτυπήσαμε» περισσότερο στο 18′ όταν ο Γουάιτ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε το σουτ του και στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάφερτι 84′ που όμως δεν βρήκε εστία.

Σε εκείνον του Κοσόβου ο Ζένελι μόλις στο 5′ θέλησε να βάλει δύσκολα χωρίς όμως επιτυχία στον γκολκίπερ της Μπενφίκα, o οποίος αντέδρασε εξαιρετικά και στην κεφαλιά του Ραχμάνι στο 83, ενώ στο Πανθεσσαλικό ο Πίττας στο 40′ δεν βρήκε στόχο αν και ήταν σε θέση τετ α τετ και ο Χριστοφί στο δεύτερο μισό είδε τον 28χρονο πορτιέρε να του λέει «όχι» όταν και τελείωσε μία φάση μέσα από τα καρέ του. Αυτά…

Οι άλλες 12 τελικές που… βρήκαν οι αντίπαλες ομάδες ήταν ημιτελείς ή δεν απείλησαν ουσιαστικά και το συγκεκριμένο εύρημα αποτελεί ένα μεγάλο credit για όλους.

Μάλιστα η Ελλάδα είναι η μόνη ομάδα στο Nations League που διατηρεί το μηδέν παθητικό έχοντας δώσει τρία ματς στη διοργάνωση.

Πηγή: gazzetta.gr

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X