O ιδιοκτήτης της Έβερτον ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της!

O ιδιοκτήτης της Έβερτον ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους της!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαράντ Μοσίρι ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του συλλόγου μετά την απογοητευτική σεζόν που παραλίγο να τερματίσει την αδιάκοπη 68χρονη παρουσία της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Μοσίρι επικρίθηκε για την επιλογή του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος απολύθηκε τον Ιανουάριο μετά από έξι μήνες στο «τιμόνι» της ομάδας και αντικαταστάθηκε από τον Φρανκ Λάμπαρντ.

«Έχουν γίνει λάθη και για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους σας», έγραψε σε επιστολή στην ιστοσελίδα του συλλόγου, προσθέτοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο έχει αρχίσει στρατηγική αναθεώρηση των λειτουργιών, προκειμένου να εντοπίσει τους λόγους για τους οποίους υπολειτουργούσε.

«Πολλά από τα μαθήματα έχουν ήδη εφαρμοστεί», πρόσθεσε ο Μοσίρι, υπογραμμίζοντας την πρόσληψη του Λάμπαρντ ως ένα τέτοιο παράδειγμα.

Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, ήταν ο «εξαιρετικός υποψήφιος» στο τέλος μιας σαφώς καθορισμένης διαδικασίας, πρόσθεσε.

Ο Μοσίρι εξέφρασε την υποστήριξή του στον λαό της Ουκρανίας και είπε ότι η Έβερτον πρόσφερε στη Ντιναμό Κιέβου ένα φιλικό στο Γκούντισον Παρκ για να συγκεντρώσει χρήματα για όσους επλήγησαν από την ρωσική εισβολή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X